Publisert 19.01.2021

Det kan no søkast om tilskott frå Lesja kommune sitt kommunale viltfond til tiltak som fremmar viltforvaltning, kunnskap om viltet, jaktorganisering med meir.

Søknad sendast Lesja kommune, postboks 53, 2665 Lesja, eller postmottak@lesja.kommune.no

Søknadsfrist 31.jan 2021.

Publisert 19.01.2021

Lesja svømmehall åpner for publikum fra og med fredag 22.1. Det er påmelding på sms til 913 83 957 fra kl 14.30-17.00 samme dag som hallen er åpen. Påmeldinga må inneholde fullt navn, mobilnr og ønske om badetid. SMS blir besvart med "ok" eller forslag til annen badetid om det er fullt på aktuelt tidsrom. Åpningstid 17-21, der første pulje bader fra kl 17-18, -andre pulje fra 18 til 19 osv. Bade-skiftetid vil da være 1 time totalt, regnet fra hver hele time i åpningstiden. Det er maksimalt 15 som kan bade samtidig. Badstua vil foreløpig være stengt.

Publisert 12.01.2021

Det er for tida besøk kun etter avtale både på våre institusjonar og på kommunehuset.  Send epost eller ring oss eller saksbehandler for avtale.

Publisert 04.01.2021

For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, iverksettes det forsterkede nasjonale smitteverntiltak i foreløpig to uker fra 4. januar.

Publisert 18.12.2020

Endelig er det klart for at ungdom mellom 15-21 år i hele Innlandet kan komme trygt hjem med taxi etter sammenkomster på kvelds- og nattetid.

Publisert 16.12.2020

På bakgrunn av funn av fugleinfluensa i Rogaland og Vestland fylke innfører Mattilsynet jaktforbod på diverse fuglearter.

Jaktforbodet gjeld i fylka Innlandet, Trøndelag, Møre og Romsdal, Vestland, Rogaland, Agder, Vestfold, Telemark, Viken og Oslo.

Publisert 10.12.2020

Øvelsen ble gjennomført som en spilløvelse med realistiske case i samarbeid med beredskapssenteret. Øvelsen ga oss viktige erfaringer som vi må ta med oss i det videre arbeidet med Covid-19.

Publisert 04.12.2020

Håkon har vore lærling i Lesja kommune i 2 år og har i dag bestått fagprøven i IKT Servicefag.

Dessverre flyttar han heim til Bømlo etter endt læretid, så vi takkar for innsatsen i Lesja kommune, ikkje minst i samband med etablering i nytt helsehus og omlegging av nettverk til alle kommunale bygg. Vi ønsker han lukke til vidare.

Publisert 03.12.2020

...... til å finne beste plassering på ei eventuell ny dagsturhytte innanfor kommunegrensene. Du kan gå til ei kjapp spørjeundersøking via denne lenka eller ved å skanne denne qr-koda:

Du kan lese meir om dagsturhyttesatsinga på Innlandet fylkeskommune sine sider

Publisert 03.12.2020

Formannskapet sitt forslag til budsjett og økonomiplan ligg ute til høyring fram til 16. desember.

Innspel kan rettast til Lesja kommune pr post, epost eller ved å nytte elektronisk skjema i lenka under.