Torsdag 2. februar 2023 på Lesja

Innlandet fylkes trafikksikkerhetsutvalg (FTU) i samarbeid med en vertskommune og Den norske kirke arrangerer hvert år en markering av trafikkulykkene i fylket. Målet med markeringen er å vise omfanget av ulykker, og gi pårørende av dem som blir drept en anledning til å møtes for samtale, omsorg og ettertanke. Samtidig skal den være en påminnelse til myndigheter og alle trafikanter om den enkeltes ansvar for å bidra til at ulykker ikke skjer.

Publisert 25.01.2023

Tid for å finne kandidater til årets demenspris, og vi oppfordrer dere til å tenke på verdige kandidater til Demensprisen 2023.

Publisert 25.01.2023

Vi i Nasjonalforeningen for folkehelsen Innlandet skal dele ut Folkehelseprisen 2023 på vårt årsmøte i april og vi trenger forslag på gode kandidater til prisen.

Publisert 19.01.2023

Mange i landbruksnæringa står i dag i en krevende økonomisk situasjon. Kunnskap fra dyktige fagfolk kan derfor komme godt med i hverdagen. Viktig er det også å møte gode yrkesbrødre. Vi ønsker å legge til rette for dette og inviterer derfor til en fagdag om økonomi i landbruket.

Publisert 09.01.2023

Billetter er i salg fra 10.01. kl. 09.00 på ticketmaster.no

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Oslo i 1966. "Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av ten-årene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp", sier Sunde om denne tiden.
Etter fire år på krakken, kom den første plata og det tok for alvor fyr i karrieren.
I dag kan Sunde se tilbake på en 52 år lang historie full av plateutgivelser,
showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz - Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Finn Kalvik, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers - for å nevne noen.
Denne gangen er det litt "Rykk tilbake til START" med historier fra et langt liv på scenen og i studio. Med seg har han selvfølgelig sitt helt spesielle ti-fingers gitar-"komp", seks-sju gitarer å snakke med og en salig blanding av gamle og kliss nye sanger, samt siste nytt fra Soga om Harald Jordfreser.
Velkommen til en annerledes konsert med Øystein Sunde!

Publisert 07.12.2022

Det kan årleg søkast om tilskot frå Lesja kommune sitt kommunale viltfond til tiltak som fremjar viltforvalting, kunnskap om viltet, jaktorganisering med meir. Søknad sendast Lesja kommune, postboks 53, 2665 Lesja, eller postmottak@lesja.kommune.no

Søknadsfrist er 31.desember.

Publisert 29.11.2022