Søke jobb i Lesja kommune?

Klikk for stort bildeKommunen tek berre imot elektroniske søknadar. Aller helst vil vi også ha kopi av CV, attestar og vitnemål vedlagt i søknaden. Dersom du ikkje har vedlegg elektronisk, kan du skanne dei og ettersende på epost til postmottak@lesja.kommune.no

 

Vi gjer merksam på at namn på søkjar kan bli gjort offentleg sjøl om du ber om reservasjon mot det, jfr Offentleglova §25-2. Søkjarane vil i tilfelle bli varsla om dette på førehand.

Om du ikkje finn stillingar nedanfor denne teksten, tyder det at det ikkje er ledige stillingar akkurat no. Er det stillingar som ikkje søknadsfristen har gått ut på, kan du lese heile stillingsannonsa ved å trykke på overskrifta.

Lesja kommune er en veldrevet og utviklingsorientert fjellkommune med gode kommunale tjenester for de 2000 innbyggerne. Kommunen har et rikt kulturliv med et mangfold av frivillige lag og organisasjoner. Landbruk og

reiseliv står sentralt, og det er klare ambisjoner om videre næringsutvikling og satsing på reiseliv. Kommunen er

administrativt organisert med flat struktur og ca 250 medarbeidere. Det pågår en strukturell prosess i kommunen.

Vi søker etter en utviklingsorientert

Kommunedirektør

som er opptatt av å lede en organisasjon med dyktige medarbeidere som sammen med politikerne skal videreutvikle en effektiv organisasjon med gode tjenester til innbyggerne og næringslivet.

Søknadsfristen er 20.8.2019.