Publisert 25.03.2020

ALL INFORMASJON VIL NÅ BLI KANALISERT GJENNOM BEREDSKAPSSENTERET- SE FANE ØVERST PÅ NETTSIDEN HER

Publisert 25.03.2020

Noen gode råd fra politiet til deg som sitter på hjemmekontor i disse dager.

Publisert 20.03.2020

Vi er i en krevende tid som også medfører ekstra belastning på helsetjenesten. Vær og føre skifter fort, og vi anbefaler alle å ta noen forhåndsregler spesielt på glatt holkeføre!

Publisert 16.03.2020
Ordførar

Publisert 10.03.2020

Kommunelegen har i dag bestemt at svømmehallane ved Lesja og Lesjaskog skule er stengt frå og med i dag og til over påske. Dette for å redusere faren for spredning av koronaviruset.

Publisert 04.03.2020

Landbrukskontoret for Lesja og Dovre har sendt ut eit nytt infoskriv til alle som søkjer produksjonstilskott.

.

Publisert 28.02.2020

I forbindelse med utviklingen av Koronaviruset på verdensbasis var fylkeberedskapsrådet fredag 31.januar samlet for å diskutere situasjonen. I Lesja kommune følger kommunelegen situasjonen fortløpende og legekontoret vil i tiden fremover innhente informasjon om reisehistorikk, smitterisiko, symptomdebut og symptomer hos pasienter med tegn til akutt luftveisinfeksjon, samt iverksette nødvendige rutiner.

Viktig: Ikke oppsøk legekontoret, men ta kontakt pr telefon hvis du har influensasymptomer og har vært i utlandet. Legen foretar undersøkelse og prøvetaking i hjemmet.

Ikke bruk 113 hvis du har spørsmål om Korona-viruset! Ring heller lokalt legekontor (61 24 42 00) eller Helsedirektoratets informasjonstelefon

Publisert 04.02.2020

Då er det slutt på bruk av fasttelefoner og gamle 612-nummer er erstatta med mobilnummer.

Nokre hovednummer kan nyttast framleis, men er kopla rett til nytt mobilnummer (sjå kva for nummer dette er under).

Nye mobilnummer kan du søke opp i 1881 eller på kommuna si heimeside.  Nye nummer finn du ved å søke etter avdeling eller tilsett rett i søkefeltet eller under Kontakt oss/Tilsette pr avdeling i toppmenyen.

Publisert 23.01.2020

11. november 2018 vart 170 stillingar frå heile regionen slept samtidig. Eit slik felles stillingslepp ga stor merksemd, gjorde at ein nådde fleire potensielle arbeidstakarar regionalt og nasjonalt, og gå ei større søkjarmengde til den enkelte jobb.

At vi lykkes skuldast eit godt samarbeid mellom privat og offentleg sektor.

12. mars 2020 kjører vi eit nytt stillingslepp for Nord-Gudbrandsdal.

Publisert 03.01.2020

UKM norddalen arrangeres i Otta kulturhus fredag 31. januar og laurdag 1. februar  2020. All ungdom mellom 10 og 20 år kan vere med!