Ny NKOM-utbygging i Lesja

Regionrådet for Nord-Gudbrandsdal har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberbygging i regionen. 

Det er Skjåk Energi og Eidefoss Nett som står fior gjennomføring av fiberutbyggingen, med sine underentreprenører.

Etter dialog mellom Regionrådet og Eidsiva er det bestemt at det ikke blir oppsøkende salg angående utbygging av fiber til hjemmet av hensyn til koronasituasjonen. 

Dei som ønsker breiband må gå inn på nett og registrere interesse for så å bli oppringt av selger. Dersom du ikkje kan gjere dette via nettsida, kan du ringe 612 00 612, innvalg 1 for privat og innvalg 1 for salg. Oppgi adresse og at det er i område for pågåande fiberprosjekt. 

Side for registrering i NKOM Nord-Gudbrandsdal

Vi gjør oppmerksom på at det kun er hunstandene som er innenforkartene på landingssiden som har mulighet for å få fiber til hjemmet i denne omgang. 

Utbygginga vil starte utpå våren, det er ikkje avklart kva område som er først ut, men ferdigfristen er november 2021. Ein del av områda vil bli kobla opp før den tid.

Dersom du har bedrift i samme området, må  du ta kontakt direkte med Eidsiva for å høre om det er muligheter for å få fiber til bedrift i forbindelse med denne utbyggingen. 

Er du ikke innenfor på kartområdet, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her https://bestilling.eidsiva.net/, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net