Matnyttige dagar i Lom!

tirsdag 13. november 2018 12.00 - onsdag 14. november 2018 12.00

Informasjon

Om du er kokk eller bonde, tradisjonell eller utradisjonell, reiselivsbedrift, utdanningsaktør eller politikar, eller berre glad i god norsk mat – velkomen til Lom!

Målet med denne konferansen er å skape begeistring og stoltheit på tvers av fagfelta, gi ny motivasjon og samtidig vera med å sikre rekrutteringa til matfaget, landbruket og reiselivet.

Konferansen Kokken, Bonden og Reiselivet varer frå lunsj til lunsj tysdag 13.november - onsdag 14. november, og har heile 17 foredragshaldarar på programmet.

Vi inviterer til erfaringsutveksling og inspirasjon i nasjonalparklandsbyen Lom.

 

 

Sted

Utgard, Lom
 

Kontakt

Opplæringskontoret Brimi kjøkken
 

Legg til hendelsen i din kalender