Status og informasjon for koronasmitte i Lesja

Klikk for stort bildeHer finner du oppdatert informasjon om korona i Lesja kommune. Oppdatering skjer ukentlig.

Status Lesja - oppdatert 03.05.21

Det er påvist til sammen 9 smittetilfeller i Lesja tilknyttet smitteutbruddet i Dovre, og smittesituasjonen anses å være under kontroll. Ingen nye smittetilfeller påvist pr. 03.05.21. Alle med påvist smitte har kjent smittevei og er isolert. Under 10 personer er nå i karantene.

Selv om smittesituasjonen har roet seg, bes alle om fortsatt ta smittevernhensyn. Begrens sosial kontakt, hold minst 1 m avstand og bruk gjerne munnbind der flere folk er samlet samtidig. Dette gjelder både på jobb og privat.

Kommunehuset i Lesja har åpent som normalt fra og med mandag 26.4.2021.

Ordningen med hjemmekontor for ansatte som standard oppheves fra 21.04.2021. Noen kan likevel ha grunn til å benytte hjemmekontor, så det oppfordres til å gjøre avtale om besøk, og husk å ta smittevernhensyn.  Kontaktinfo ansatte.

Lesja helsehus har åpent som normalt. Pårørende har fått informasjon om besøksrutiner.

Det vil fortsatt føres besøksprotokoll. Besøkende må ta kontakt på forhånd. Det er normal drift på legekontoret. Ikke møt på helsehuset om du er sjuk eller har symptomer på sjukdom. Ta kontakt på telefon først.

Styrkerommet i Lesja idrettshus ble gjenåpnet 26.04.21.- med gjeldende smittevernregler.

Det  er nasjonale retningslinjer som gjelder i kommunen fra og med i dag 21.04.21.

Tidligere statusinformasjon fra Lesja finn du bak knappene under.

Tall fra media på smittede kan være misvisende

Av og til publiseres tall på smittede nasjonalt som er misvisende lokalt. Her finner du en forklaring

Status i Lesja

Andre aktuelle lenker:

Regjeringens foreløpige plan for gjenåpning av samfunnet - fra pressekonferanse 07.04.21.

Link til nasjonale smitteverntiltak finner du her.

Siste oppdateringer i koronaveilederen