Lesja tegner nytt anbud med Nordveggen

Klikk for stort bilde I fire år har Nordveggen hatt anbud på næringsarbeid i Lesja. «Vi har sett en veldig positiv utvikling gjennom disse fire åra. Bedrifter har utviklet seg, nye gryndere har etablert seg og vi har ikke minst fått satt i gang et positivt utviklingsprosjekt på Bjorli. Nå tar vi steget videre og tar tak i flere utfordringer som skal skape utvikling», sier kommunedirektør i Lesja Frank Westad. Han opplyser om at det var flere som ønsket anbudet, men Nordveggen fikk best skår både på å ha lavest pris og på å ha den etterspurte kompetansen.

Nordveggen har nå jobbet i Lesja i fire år (2017 – 2020). Ordfører Mariann Skotte sier de er kjempefornøyd og takknemlig for at det nå blir en ny avtale med Nordveggen. «Vi har et veldig godt samarbeid mellom Nordveggen og kommunen. Nordveggen er alltid «på». De jobber raskt og effektivt og har klart å skape svært gode resultat i Lesja», avslutter hun.

Daglig leder i Nordveggen, Solveig Brøste Sletta, sier hun er veldig fornøyd med at selskapet får forlenga avtalen. «Det har begynt å skje mye i kommunen, noe som frister flere til å levere anbud», sier hun. Hun sier hun er mest fornøyd med at prosesser som nå er oppstarta kan fortsette og føre til utvikling av Lesja. «Vi skal jobbe med å utvikle bedriftene, vi skal støtte opp om gryndere og vi skal være pådrivere i utviklingsprosjekt, sier hun. I tillegg vil vi jobbe med å bygge nettverket mellom bedriftene og mellom bedrifter og kommune. Det er i samarbeid vi skal løfte Lesja», sier hun.

Kontrakten ble signert fredag 13. november 2020 av kommunedirektør Frank Westad og daglig leder i Nordveggen AS Solveig Brøste Sletta, og feiret med kake på kommunehuset på Lesja.

Mariann Skotte
Ordfører