Hvem vil du skal bli årets Lesjaambassadør?

I fjor var det artist Synne Vo som vant. Du kan bestemme hvem som skal kunne smykke seg med tittelen «Årets lesjaambassadør 2022»

Tenker du det er noen som har jobbet godt for å framsnakke og profilere Lesja, både innad i kommunen og utenbygds? Vet du om noen som er en ildsjel for lesjabygda, som kan være enten fastboende, utflytta eller hyttefolk? Da trenger vi din hjelp.

Å bli kalt Årets Lesja-ambassadør er en tittel som henger høyt, og som er et tegn på verdsettelse for godt arbeid gjort av en privat person, til fordel for Lesja.
Vi håper at en ambassadør tittel skal være med å gjøre stas på de som jobber litt ekstra for bygda vår, på hver sin særegne måte.

Kriterier:

Vedkommende må være en person som har jobbet for å fremsnakke og profilere Lesja, både innad i kommunen, men også utover kommunegrensene.
«Årets Lesja-ambassadør» er en ildsjel for bygda, som vi finner både blant fastboende, utflytta Lesjinger og fritidsboligeiere i Lesja Kommune.

Jury:

Ordfører Lesja Kommune. Mariann Skotte
Næringsrådgiver Lesja Kommune, Solveig Brøste Sletta
Leder Bjorli Lesja Næringslag, Aasmund Kolstad

Prosess:

Kåringen skjer ved at alle kan melde inn aktuelle kandidater. Her må det meldes inn fullt navn, og begrunnelse til hvorfor akkurat denne personen bør bli «Lesja-ambassadør».

Trykk her for å foreslå din kandidat
Frist: 30. juni 2022.

Deretter samles juryen, for å velge ut 3 kandidater som går videre til en gullfinale.
Disse blir annonsert på kommunens hjemmeside og i sosiale medier, og det må stemmes på den du mener fortjener å vinne.

Vinneren avgjøres med avstemming, der flertallet avgjør dato for denne endelige avstemningen blir offentliggjort senere.

Vinneren av årets Lesjaambassadør får et flott diplom og et gavekort til bruk i Lesja på 5000 kroner

Har du spørsmål? Ta kontakt med:

Mariann Skotte

ordfører i Lesja