Årets Lesja-ambassadør 2021

Klikk for stort bilde

Lesja FSK og Tønsberg FSK arrangerer NM i fallskjerm på Bjorli 20. – 24. juli. Gjennom sponsoravtalen som Lesja kommune har inngått med arrangørene har kommunen fått et tandemhopp. Dette hoppet vil ordføreren gi til noen andre enn seg selv, og med det som utgangspunkt står vi i dag med en nyopprettet tittel: Årets Lesja-ambassadør!

Å bli kalt Årets Lesja-ambassadør er en tittel som henger høyt, og som er et tegn på verdsettelse for godt arbeid gjort av en privat person, til fordel for Lesja.
Vi håper at en ambassadør tittel skal være med å gjøre stas på de som jobber litt ekstra for bygda vår, på hver sin særegne måte.

Kriterier:

Vedkommende må være en person som har jobbet for å fremsnakke og profilere Lesja, både innad i kommunen, men også utover kommunegrensene.
«Årets Lesja-ambassadør» er en ildsjel for bygda, som vi finner både blant fastboende, utflytta Lesjinger og fritidsboligeiere i Lesja Kommune.

Jury:

Ordfører Lesja Kommune. Mariann Skotte
Næringsrådgiver Lesja Kommune, Solveig Brøste Sletta
Leder Bjorli Lesja Næringslag, Rune Nørstegård

Prosess:

Kåringen skjer ved at alle kan melde inn aktuelle kandidater. Her må det meldes inn fullt navn, og begrunnelse til hvorfor akkurat denne personen bør bli «Lesja-ambassadør».

Trykk her for å foreslå din kandidat
Frist: 1. juli 2021.

Deretter samles juryen, for å velge ut 3 kandidater som går videre til en gullfinale.
Disse blir annonsert på kommunens hjemmeside og i sosiale medier, og det må stemmes på den du mener fortjener å vinne.

Vinneren avgjøres med avstemming, der flertallet avgjør – mandag 12.juli 2021
En stemme pr enhet (telefon, pc, ipad)

En høythengende pris, i en aktiv kommune, verdsettes med
* Tandemhopp, må utføres i perioden 15.-20.juli i forkant av fallskjerm NM 2021.
* Diplom

For spørsmål, kontakt