Besøk frå Marijampole

Irena Lunskiene og Mariann Skotte 1 - Klikk for stort bildeIrena Lunskiene og Mariann Skotte 1 Lesja kommune hadde i dagane 26. 29. juli besøk av Marijampole kommune sin ordførar Irena Lunskiene saman med kultursjef Jurate Zakaraviciene og kommunikasjonsrådgjevar Neringa Tumeliene. Besøket markerte 25 års samarbeid mellom dei to kommunene.

Dei to ordførarane hadde ein grundig gjennomgang av, og  konstruktive samtaler om samarbeidet mellom dei to kommunene. Gjestane frå Marijampole besøkte mellom anna Lesja barnehage og Eldres senter.  I samband med markeringa av 25-års jubiléet, inviterte Lesja kommune ildsjelene i Lesja bondelag med fleire til middag.  Det vart ei triveleg stund, med ein grundig gjennomgang av historikken bak etableringa av det langvarige samarbeidet.

Mariann Skotte, Irena Lunskiene, Martin Vorkinn og Jurate Zakaraviciene - Klikk for stort bildeMariann Skotte, Irena Lunskiene, Martin Vorkinn og Jurate Zakaraviciene Lunsj på Kaféen - Klikk for stort bildeLunsj på Kaféen Lars B Tordhol fortel om Litauenaksjonen - Klikk for stort bildeLars B Tordhol fortel om Litauenaksjonen Kristina Hestdal, Jurate Zakaraviciene, Neringa Tumeliene, Irena Lunskiene og Mariann Skotte - Klikk for stort bildeKristina Hestdal, Jurate Zakaraviciene, Neringa Tumeliene, Irena Lunskiene og Mariann Skotte Besøk på Eldres senter - Klikk for stort bildeBesøk på Eldres senter