breibandsundersøking

Fylkeskommunen vil stimulere til betre breiband i Oppland. Svar på korleis du opplever breibanddekninga i ditt område. Her kan du få fram reelle tal frå vårt område.                    Gå til undersøkinga her

Publisert 20.04.2018

I oktober og november 2018 vil Norge være vertsnasjon for NATO-øvelsen Trident Juncture, en av alliansens største øvelser.

Publisert 20.04.2018

Fredag 20. april har ungdomsmusikalen «Riverland» ur-premiere på Otta kulturhus.

Ungdom fra hele regionen er å finne både på og bak scena i den helt nyskrevne musikalen, basert på Lomsk-plata «Amerikabrevet».

Dette er ei musikalsk slektshistorie gjennom 125 år – med forestillinger også lørdag 21., søndag 22., tirsdag 24., onsdag 25. og fredag 27. april.

Ungdomsmusikalen er et tilbud til ungdom mellom 15 og 25 år, og er et samarbeid mellom alle kommunene i regionen.

Publisert 18.04.2018

Frå i februar har NGR tilbydd mottak av sortert hushaldningsplast.

Sekkar til plast kan hentast i ekspedisjonen på kommunehuset eller på miljøstasjonen. Henterute plast framgår av hentekalenderen som er utsendt til alle husstander og kan lesast eller lastast ned her. Neste plastinnsamlingar er torsdag 19.04.18. og fredag 18.5.18

Ellers viser vi til informasjon om ordninga i NGR sin artikkel om temaet

Publisert 16.04.2018
drone

Luftfartstilsynet har laga eit informasjonsark om bruk av droner.

Publisert 11.04.2018

Lesja kommune minner om felles søknadsfrist for desse ordningane den 20. april:

SMIL-midlar

• Lenke til informasjon, søknadsskjema m.m.

Tilskot til drenering av jordbruksjord

Torvuttak

Kommunalt næringstilskott

Meir informasjon om ordningane finn du på Lesja kommune sine heimesider, eller ved å ta kontakt med Lesja kommune på telefon 61 24 41 00.  Søknader kan også sendast til postmottak@lesja.kommune.no eller til Lesja kommune, postboks 53, 2665 Lesja.

Publisert 11.04.2018
Saueflokk, farge

Måndag 30. april kl. 18.00

Opning med Lesja skulekorps, Lesjaskog skulekorps, Dovre skulekorps og Get Rythm med Martine Haugen i front. Vandrekonsert  i Lesja kultur- og idrettsanlegg, med Lesja og Dovre kulturskole.

Det blir ein eigen konsert med Get Rythm etter vandrekonserten. Get Rythm, som har med seg Martine Haugen frå Dombås som vokalist, er eit drivande godt liveband som speler Johnny Cash-låtar. Hvis du ynskjer å se kun denne konserten, får du kjøpt billett til den rett før det startar, men vi kan ikkje garantere at det vil vere fleire billettar igjen da.

Inngang: Vaksne kr. 100,-/ barn under 18 år gratis.

Du kan betale med kort/ kontant/ Vipps.

Kulturskulekonserten byrjar kl. 18.00

Konsert med Get Rythm og Martine ca .kl. 19.45.

Velkomen!

Arrangør: Lesja og Dovre kultuskule, Lesja kommune

Publisert 23.03.2018
Mattilsynet

Informasjon frå Mattilsynet: "Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet, finnes på mattilsynet.no."